Newsletter november 2021

Nieuw item

1. We starten opnieuw met onze gratis opleiding automatisatie DEA.

Deze opleiding, met steeds een beperkt aantal deelnemers, gaat door in onze gebouwen te Erpe-Mere en duurt ongeveer een halve dag.

Volgende aspecten zullen zeker aan bod komen:

• Keuze en plaatsing motoren
• Bekabeling
• Elektrische sturing
• Accessoires
• Gebruik Net-node en DEAinstaller

De exacte data zullen u tijdig worden medegedeeld. Interesse? Stuur dan een mail naar: stijn@meert.be.

Nieuw item

2. We stellen graag 2 nieuwe catalogen voor.

1. Cataloog schuif- en hangpoorten:

De titel spreekt voor zich. U vindt er de meest recente tekeningen en productgegevens. Nieuw in het gamma zijn onze rails en toebehoren in inox voor hangpoorten.

Voor vrijdragende schuifpoorten hebben we voor u nu ook een kit in brut en in galva samengesteld. Voor schuifpoorten op grondrail kan u zowel wielen als rails in inox en galva terugvinden.

2. Cataloog scharnieren:

Het draagvermogen van een scharnier is een belangrijk gegeven. Daarom werd het maximum draagvermogen per 2 scharnieren voor een poort met gelijke hoogte en breedte toegevoegd aan de informatie. Verder kan u scharnieren voor houten poorten, laspaumellen en poortsluiters terugvinden. Het gebruik van poortsluiters is een trend die zich vanuit het buitenland ook meer en meer doorzet in België. Denk maar aan de veiligheid op scholen, fabrieken en in openbare gebouwen.

Op dit moment kan u ze enkel digitaal downloaden.

Cat. schuif-en hangpoorten

Cataloog scharnieren

Nieuw item

3. Familieverhaal: het zit in de genen.

VOKA plaatste in haar magazine “Ondernemers” editie oktober 2021 onze firma Meert BV met zijn nieuwe bestuurders in de spotlight.
De oprichter Meert Willy ziet dat het goed is en is uiterst trots op zijn 5 kleinkinderen.

Lees meer

Nieuw item

4. Koopjes aan weggeefprijzen.

Om meer ruimte in ons magazijn te creëren en onze stock te optimaliseren bieden we u deze producten aan een weggeefprijs aan. Deze goederen voldoen aan de standaardnormen en zijn van goede kwaliteit. U doet er voordeel bij. Neem vlug een kijkje, misschien past één van deze producten wel voor uw project.
Glas met matte folie, ringen in breed plat, brievenbussen enz.

Sales