Newsletter augustus

Nieuw item

1. Zwart gelakte profielen direct uit voorraad leverbaar.

Vanaf heden is het Easy Glass Smart Topmontage profiel, inclusief de bijhorende hoeken en eindkappen, gelakt in structuurlak RAL 9005, direct uit voorraad leverbaar. U kan het glas afwerken met het randbeschermingsprofiel in dezelfde kleur. Structuurlak RAL 9005 is op dit moment voor vele toepassingen de meest gevraagde afwerking daarom hebben we voor u de set EASY GLASS VIEW op stock. Het is een compleet geheel dat als doorvalbescherming voor ramen fungeert. De bevestiging kan zowel op de gevel, in de dag of op het raamprofiel.

Bestel nu uw gewenste product en ontvang het binnen enkele dagen.

Heeft u ondersteuning nodig bij uw leuningproject? Onze verkoopadviseurs staan steeds voor u klaar. In geval van vragen of indien u een bestelling wilt plaatsen, bel ons dan op 053/60.59.80 of mail naar sales@q-railing.be

Folder

Nieuw item

2. Voor kleine verfherstellingen of voor het verven van kleine objecten kan u makkelijk aan de slag met Color Spray.

We stellen u graag het Color Spray gamma voor.

Color Spray by ZINGA® is een ACRYLVERF van hoge kwaliteit, beschikbaar in diverse RAL kleuren. Ontworpen voor eenvoudige toepassingen op alle oppervlakken zoals metaal, hout, papier, glas, karton, beton, keramiek, …

Color Spray by ZINGA® is speciaal ontwikkeld voor een goede compatibiliteit op ons filmverzinkingssysteem ZINGA®.

RAL 9005 ZWART MAT en RAL 6005 zijn veel gevraagde kleuren.

Kleuren

Nieuw item

3. Strekmetaal in aluminium heeft tal van voordelen: sterk, lichtgewicht en transparant…

Strekmetaal in aluminium is een mooie aanvulling op ons uitgebreid product-assortiment, en levert tevens een wezenlijke bijdrage op vlak van architecturale esthetiek. Door het gelijktijdig stansen en strekken van vlak plaatmateriaal ontstaan tal van patronen die gewenste stijlvormen kunnen creëren.

Dit uniek vormgegeven plaatmateriaal is voor tal van toepassingen inzetbaar. Naast afscheidingswanden blijkt dit product als balkonvulling ook aan populariteit te winnen vanwege het fraaie visuele aspect. Bovendien zijn de panelen ook perfect geschikt voor hekwerken, zonwering, plafond- en gevelbekleding.

Kortom: een veelzijdig product dat zich kenmerkt binnen de lijnen van uw activiteit.

Type Cullinan - Winston

Type Aurora - Jubilee

Nieuw item

4. Kunnen we U helpen bij het berekenen van uw vrijdragende schuifpoort?

Een groot aantal van de schuifpoorten zijn vrijdragend op dit moment.
Een zwevende poort heeft als voordeel dat er geen storende grondrail meer aanwezig is. Het berekenen echter is niet altijd eenvoudig. Onze leverancier Comunello - gespecialiseerd in scharnieren en toebehoren voor schuifpoorten – heeft een handige tool om vrijdragende poorten te berekenen.

U kan zelf dit berekeningssysteem raadplegen op www.comunello.com maar uiteraard helpen wij u als partner dichtbij liever zelf.

Stuur een email naar order@meert.be met het gewicht van de schuifpoort en de breedte van de dagopening en U ontvangt van ons spoedig een tekening met de totale lengte van de poort, afstand tussen de wielblokken en de maten voor de fundering. We maken voor u ook de gepaste offerte met alle onderdelen om uw project te realiseren.

We bieden enkele samengestelde kits aan, zowel in verzinkte en nu ook in brute uitvoering.

Samengestelde kits

Formulier poort